Ponnyfokus i samarbete med Tjuvkil Mellangård

 

TjuvkilMellangard_Ponnyfokus-samarbete200x370Maria Kjellberg på Tjuvkil Mellangård och jag sam­arbetar i Ponny­fokus på Tjuvkil Mellangård. Vi erbjuder barn ridning efter kunskap och nivå på våra ponnyer. Under skollov har vi oftast extra aktiviteter.

 

Knattar och nybörjare

På lördagförmiddagar har vi en knattegrupp och en nybörjargrupp för barn från fem år. Ponnyn är färdig när barnen kommer och vi har ledare till knattegruppen.
Ponnyfokus – ridgrupper-lördagar
 

Träna för mig på Tjuvkil Mellangård

Du som kan lite mer kan vara med och träna för mig på våra ponnyer, enskilt eller i grupp.
Ponnyfokus – ridgrupper-lördagar

 

Ponny som din egen

Detta är en möjlighet för föräldrar och barn under 15 år som vill ta steget från att rida på ridskola en dag i veckan, till ridning och hästskötsel två eller tre dagar i veckan under en termin i taget och lära sig grunderna i vad det innebär att ha en egen ponny.

Under ledning och stöd från professionella hästmänniskor skaffar barn och föräldrar kunskap om grundläggande ridning, modern hästhållning i lösdrift, utrustning och hantering av en egen ponny. Då ingår fria ridpass (ridning på egen hand) och träningar för mig och barnen får pröva på olika ridgrenar som t.ex hoppning, dressyr, lättare terränghoppning och gymkhana.

På Tjuvkil Mellangård hålls hästar och ponnyer i lös­drift, det innebär att för­äldrar och barn inte blir in­blandade i rutiner runt mock­ning, ut­släpp och fodring. Att ha en ponny på lös­drift innebär att man som ryttare lägger sin tid på att umgås, sköta, rida och träna sin ponny.

Detta alternativet innebär ansvar för en egen ponny två eller tre dagar i veckan beroende på vilket du väljer. Fria ridpass och träningar för mig ingår och dessutom ingår all utrust­ning till ponnyn. Läs mer:
Prislista Ponnyfokus hösten 2015
 
 


 
Ponnyfokus, Caroline Stenlund
Telefon 0739-06 65 95
 
Du kan följa vad som händer Ponnyfokus på instagram: ponnyfokus … och på Facebook 🙂