Om Ponnyfokus och Caroline

Ponnyfokus, det är jag som heter Caroline Sten­lund och jag är diplom­erad rid­instruktör. I arbetet med hästarna tar jag ibland hjälp av min lilla­syster Alexandra. Mitt häst­intresse började för 20 år sedan och sen dess har jag varit helt fast. Jag började rida på rid­skola när jag var liten och sen gick jag den långa vägen via sköt­hästar och foder­hästar tills jag till slut fick min första egna häst. Genom åren har jag ridit många unga ponnyer och hästar och på den vägen skaffat mig stor erfaren­het av att rida olika typer av hästar.

När jag var 16 år började jag på Strömma Natur­bruks­gymnasium och gick där tre år med inrikt­ning på häst. Efter de åren var jag färdig häst­skötare och helt säker på att det var hästar jag skulle hålla på med. Jag jobbade en period som häst­skötare på ett för­säljnings­stall i Skåne, där fick jag rida mycket och fick många timmar i sadeln. Efter det jobbade jag som brev­bärare, barn­skötare på förskola och häst­skötare innan jag fick jobb på Tre Hästar i Kungälv.

Våren 2012 bestämde mig för att söka till Ridinstruktörs­utbildningen i Skara. Jag blev antagen och till­sammans med min häst Zoretta så klarade vi oss igenom utbildningen och jag fick mitt diplom! Jag har haft träningar för elever sen fem år till­baka och har nu elever på många olika nivåer, allt från nybörjare till elever som tränar och tävlar på LA-nivå i både hoppning och dressyr. Själv tränar jag för Ulrika Larsson (C-tränare i hoppning) och för Inga-May Bylund (A-tränare i dressyr).
 

Kontakta mig

Caroline Stenlund
Prästvägen 400
442 93 Kareby

Telefon: 0739-06 65 95
E-post: carro@ponnyfokus.se

 

Ponnyfokus Caroline Stenlund hoppar


 
Ponnyfokus, Caroline Stenlund
Telefon 0739-06 65 95
 
Du kan följa vad som händer Ponnyfokus på instagram: ponnyfokus … och på Facebook 🙂